De galerie

pand kunst apart galerie

Galerie & winkel

De stad Deventer staat bekend om zijn eigenzinnige karakter. De perfecte locatie voor een aparte galerie. De karakteristieke gevel van Kunstgalerie Kunst apart staat in de rand van de winkelstraten in het hart van Deventer.

Een gedeelte van de galerie is ingericht als een winkel. Net als bij een winkel kun je er zó binnenstappen. Kom vooral langs om de geëxposeerde werken in het echt te zien. Niets is zo leuk als een museum of een galerie te bezoeken en je te laten verassen.

De industriële uitstraling van de jaren 30 gevel heeft een eigen charme. Toevallige overblijfselen van het vertrokken bedrijf gaan een spannende dialoog aan met het geëxposeerde werk.

Het gezicht van de galerie

De identiteit van KUNSTAPART moet zich geleidelijk en organisch ontwikkelen. Of het nu om abstracte of figuratieve kunst gaat: iedereen kan worden geraakt.

De galerie is opgericht door Lambert Oostrum, zelf een verfent kunstenaar. “Kunst is voor iedereen. Daarom staat laagdrempeligheid voorop”. Iedereen is daarom welkom om binnen te lopen en rond te kijken. 

Winkelwagen