Kunstenaars

Archief kunstenaars van de galerie

Ineke van Harten

Ineke van Harten

Kijken naar het werk van Ineke van Harten is kijken naar abstracte schilderijen waar de verf dik is opgebracht. De lagen in haar schilderijen brengt ze op diverse manieren aan met kwasten en spatels. Door te krassen in de lagen ontstaan er tekens. Die tekens hoeven op zich zelf niets te betekenen.  Over haar schilderijen spreekt ze zelf van ” innerlijke landschappen” 

Francisca Henneman

Zij maakt objecten die doen denken aan organismen uit de diepe zee. Hierbij maakt ze op een vervreemde manier gebruik van kleurrijke flexibele kunststoffen voor objecten en sieraden.

Website Fransisca Henneman

Fransisca Henneman Cerberilla Rubra
Fransisca Henneman
Marjan van Schaik
Marjan van Schaik Glaswerk kunst

Marjan van Schaik

Het transparant en fragiele glaswerk van Marjan werkt verstillend. Maar in combinatie met gecombineerde materialen verkent haar werk het begrip ‘uitbundigheid’.

Website Marjan van Schaik

Linda Biemans

Beeldhouwen is haar passie. Ze werkt met o.a. marmer, brons en hout. Het is voor haar het polijsten van de ruwheid, het ordenen van de chaos. Haar oeuvre is een eerbetoon aan het leven zelf.

Website Linda Biemans

Alex Verduijn spanje krijttekening

Alex Verduijn den Boer

Schildert en tekent hoofdzakelijk naar de waarneming. In Den haag en ook in Spanje is hij vaak op interessante locaties te vinden om ter plekke een werk te maken. Naast landschappen en stadsgezichten zijn er ook zijn portretten.

Website Alex Verduijn den Boer

Sibyl Heijnen

Elke tekening of sculptuur verandert iets aan de ruimte waarin die zich bevindt. Dat gebeurt in het groot wanneer Sibyl een hele wand of ruimte mag vullen, zoals ze in Japan, in Venetië en op veel plaatsen in Nederland heeft laten zien. Sibyl werkt met veel verschillende materialen

Website Sibyl Heijnen

Siebrand Weitenberg

Is een schilder die thematisch werkt. De thema’s . Liefde, hoop, het paradijs en de natuur werden achtereenvolgens door de jaren heen door hem in diverse technieken verbeeld. Hij schildert in de romantische traditie.

Website Sibrand Weitenberg

Caro Rambonnet

Het werk van Caro kenmerkt zich door een heel eigen kleur gebruik.

Haar fantasie speelt daarbij een hoofdrol. Naast schilderijen maakt Caro ook objecten, wandobjecten, stoelen en robotstoelen.

Website Caro Rambonnet

Caro Rambonnet

Hans de Bruijn

Hans werkt met projecten. Zijn werk bestaat vaak uit grote schilderijen dik in de verf met een heel eigen kleurgebruik Voorbeelden zijn: Het van Nelle gebouw in Rotterdam, Rembrandt huis, Beuys, Door de ogen van Monet.

Website Hans de Bruijn

Lambert Oostrum

Lambert is een schilder die graag experimenteert met materialen. Zijn oeuvre is abstract met af en toe wat figuratie. Hij laat zich leiden door de materialen waardoor hij vaak ook een zijweg inslaat.

Website Lambert Oostrum

Birdview Landscape
Winkelwagen