Archief Sibyl Heijnen

Opbouw in de Bergkerk

23 april 2023 – 28 mei 2023 bij galerie KunstApart en simultaan bij de Bergkerk in Deventer de tentoonstelling. Zien, horen, voelen: zoeken naar de ziel van de Bergkerk. Elke tekening of sculptuur verandert iets aan de ruimte waarin die zich bevindt. Dat gebeurt in het groot wanneer Sibyl een hele wand of ruimte mag vullen, zoals ze in Japan, in Venetië en op veel plaatsen in Nederland heeft laten zien. Sibyl in de Bergkerk en bij galerie KunstApart. Galerie KunstApart presenteert een verkooptentoonstelling van haar werk met o.a. goud op rubber, koeienhuiden en meer…

15 april 2023 – 30 juni 2023 in de bergkerk in Deventer

Zien, horen, voelen: zoeken naar de ziel van de Bergkerk.
Een interdisciplinaire samenwerking met o.a. beeldend kunstenaar Sibyl Heijnen en componist Nicholas Robert Thayer, waarbij de verschillende kunstvormen een zintuiglijke totaalbeleving vormen. Het kijken en luisteren verrassen continu. Door de diversiteit aan gebruikte materialen zoals perkament, kunstgras, rubber en bladgoud. En door de muziek die permanent hoorbaar is, via sensoren die reageren op de lichtinval en lichtintensitei

Who draws the line
Who draws the line
Zonder titel klein werkje
Installatie, links goud op rubber titel: Dansen
serie: expressieve stilte
Reflection
Zonder titel
Dansen
Soulmate
Lijntje
Geomorphic
Saevis transquillus in undis
Winkelwagen