Nog tot 30 juli Ineke van Harten bij galerie KunstApart

Nog geen vakantie plannen? Kom dan naar de vriendelijke hanzestad Deventer. Naast de IJsselbiënale en het Eicas museum ook galerie KunstApart. Nu nog één week  om te genieten van de schilderijen van Ineke van Harten bij  galerie KunstApart. Nodig  vrienden en familie uit om samen met ons van deze kunstzinnige ervaring te genieten. Nog één week voor deze bijzondere tentoonstelling. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op via info@galeriekunstapart.nl.

met vriendelijke groet,
Lambert Oostrum, galerie KunstApart

Witte herinnering 100 x 100 cm

Nieuws. expositie 3 x Deventer

Na Ineke van Harten is er een nieuwe tentoonstelling met 3 kunstenaars uit Deventer.

Drie disciplines. Estrellita Bartelsman met schilderijen, Rike Beekman met tassen en Marjoke van Kamp met objecten. De overeenkomst is dat het 3 kunstenaars uit Deventer zijn.

De titel is dan ook: 3 x Deventer ,expo van 16 augustus tot 1 oktober, vernissage 26 augustus

De schilderkunst van Estrellita Bartelsman wordt gevoed door haar affiniteit met architectuur. Voor het opbouwen van een compositie gebruikt zij blokvormen en vlakken die ze met zorg en toewijding verbindt tot een hecht bouwwerk. Maar er is ook ruimte voor poetische toevoegingen en wendingen.

De tassen en accessoires van Rike zijn van echt leer en worden gemaakt in eigen atelier in Deventer. Het hele proces van de inkoop van het leer, het ontwerpen, het maken van een patroon en het vervaardigen van de tas wordt door haar gedaan; zo ben je verzekerd van een tas die met liefde en aandacht is gemaakt.

Marjoke werkt de laatste tijd voornamelijk met afvalhout, Zij duikt in iedere bouwcontainer die ze ziet staan. Van dat hout maak ze objecten: “tiny houses”, plattegronden (van de huizen waar zij in de loop van haar leven gewoond heeft) en de laatste tijd ook wat meer 3D-werk.  De kleuren gedekt, het DDR-palet noem zij dat (kleine erfenis vanuit het duitse avontuur) of monochroom.

NIEUWS. expositie Ineke van Harten

DEVENTER 0570, De kunst & cultuurgids gratis  bij het VVV en de aangesloten galeries. Maak er gebruik van. Nummer 22 in de gids is Galerie KunstApart in de Nieuwstraat 77. EEN NIEUWE GALERIE MET MODERNE KUNST. De Nieuwstraat is een gezellige eigentijdse straat die je mee moet nemen in je bezoek aan Deventer. Hotels, restaurants, Banketbakkerij chocolaterie, stripverhalen, boeken, galeries en meer.

 Een bijzonder weetje in Deventer centrum zijn de putdeksels. Als je goed kijkt staat er de Naam Deventer in.

BESTE KUNSTLIEFHEBBER,

Nu te zien bij galerie KunstApart de expositie van kunstenaar Ineke van Harten. Deze bijzondere tentoonstelling, getiteld “Innerlijke landschappen”, zal plaatsvinden van 4 juni tot 30 juli 2023. uur. Van Harten’s werken worden vaak omschreven als ‘gestolde herinneringen’. Ze weet organische processen om te zetten in prachtige olieverfschilderijen. Haar techniek varieert van dikke, pasteus aangebrachte verflagen tot transparante lagen die over elkaar heen groeien. Ze gebruikt krassen, kerfjes en gladdere streken om abstraherende landschappen te creëren. Zowel grote formaten als kleinere werken maken deel uit van haar veelzijdige portfolio. Haar kunstwerken stralen poëzie en schoonheid uit en vereeuwigen en kristalliseren het vloeibare en veranderlijke. Van Harten beschrijft haar werken als ‘innerlijke landschappen’

Galerie KunstApart, Nieuwstraat 77, 7411 LK Deventer. Meer info op www.kunstapart.nl

 

Ineke van Harten expositie
Olieverf, Zonder titel, 150 x 150 cm
Kunst & cultuurgids Deventer

KOM DE TENTOONSTELLING BEWONDEREN EN LAAT U BETOVEREN DOOR HAAR KUNSTWERKEN.

Winkelwagen